Onze diensten

Bij Bouwbedrijf Van Laar hebben we brede ervaring in kwalitatief bouwen. We zijn gespecialiseerd in woningbouw, stallenbouw en utiliteitsbouw. Samen met u zetten we een mooi en duurzaam resultaat neer. Vraag dus naar de mogelijkheden.

utiliteitsbouw
woningbouw
stalbouw
 MMK0 HR

Woning bouwen

Een (luxe) woning van Bouwbedrijf Van Laar is altijd iets bijzonders. We begeleiden u in het hele proces en nemen alle keuzes met u door. We hebben oog voor de beste materialen en technieken, met altijd een gedetailleerde afwerking.

We zijn ervaren in luchtdicht en energiezuinig bouwen. Dat past bij vooruitstrevend bouwen met aandacht voor duurzaamheid. Door onze persoonlijke aandacht past het resultaat altijd bij u. Nu, en nog vele jaren.

Stallenbouw

Als aannemer in de agrarische bouw hebben wij intensieve ervaring in de bouw van stallen, waaronder kalverstallen, varkenstallen en pluimveestallen. De goede naam van Bouwbedrijf Van Laar Barneveld is bekend onder boeren.

Wij ontwerpen en realiseren stallen van onder tot boven en werken daarbij met eigen vakmensen en materieel. Betrouwbaar, nuchter en met gebruik van innovatieve technieken. Zo staan wij ook u bij met een eigentijdse stal die voldoet aan alle wetgeving.

 MMK0 HR

Utiliteitsbouw

Wij zijn ook specialist in onder meer bedrijfspanden en andere vormen van utiliteitsbouw. Ook hierin ontzorgen we opdrachtgevers van begin tot eind, van ontwerp tot eindoplevering.

Onze ervaren en gedreven vakmensen zetten steeds weer een topresultaat neer. Door gebruik van eigen bouwmiddelen en vakkennis zijn we ook in de utiliteitsbouw flexibel en in staat maatwerk te leveren. Inclusief nieuwe duurzame en energiezuinige technieken.

Voordelen van ons bedrijf

Alle specialismen in huis

We zijn vakmensen met brede ervaring in de bouw en verstand van de nieuwe technieken. We werken bovendien met eigen materiaal. Snel, makkelijk en altijd goed voor maatwerk!

Het werk van A tot Z

Elk bouwproject is een flinke onderneming. Daarom nemen we zorgen van begin tot eind uit handen. We begeleiden u met persoonlijke aandacht en werken met elkaar aan een prachtig resultaat.

Correcte medewerkers

Onze verantwoordelijke mensen weten wat hard werken is. Ze zijn eerlijk, nuchter en beleefd en staan altijd voor u klaar. En natuurlijk zijn ze altijd bereid tot stappen extra voor een maximaal resultaat.

Hoge kwaliteit

We kiezen in overleg voor de beste duurzame materialen en slimme technieken. We werken super netjes en maken werk van de kleinste details. Als wij iets bouwen, doen we dat ook echt goed.