Woningbouw

Wij zijn er voor de bouw van uw eigen huis. Wij maken wensen waar, van traditionele woningen tot luxe woningen. Met persoonlijke aandacht en oog voor de nieuwste duurzame technieken. Vraag ook advies!

 MMK0 HR

Nieuwbouw woning

Voor veel mensen is een eigen huis bouwen een wens. Wij maken die wens graag voor u waar en bouwen een huis waar u vele jaren plezier van heeft.

Onze vakmensen realiseren uw woning op maat en op tijd. In overleg kiezen we de juiste materialen en technieken voor uw idee. We hebben ruime kennis en ervaring in luchtdicht en energiezuinig bouwen. Welke woning u ook kiest, we begeleiden u in het hele traject van A tot Z. Het resultaat is altijd bijzonder!

Verbouwing
en renovatie woning

Misschien heeft u al een woning en bent u tot aan een verbouwing of renovatie. Ook daarmee helpen we graag! Van advies tot oplevering staat we voor u klaar.

Wij verbouwen of renoveren met flexibel maatwerk en aandacht voor kwaliteit. We hebben verstand van energiezuinige technieken en kunnen daarmee elke woning verduurzamen. We denken mee in mogelijkheden en altijd met persoonlijke aandacht.

 MMK HR

Uitbreiding woning

Ook voor een aanbouw of andere uitbreiding van een woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Na oplevering heeft u een grotere woning in een passende stijl!

Samen met u brengen we de mogelijkheden van uitbreiding in beeld. We luisteren naar uw wensen en begeleiden het hele traject. In overleg gebruiken we de beste materialen en nieuwe technieken in duurzaam bouwen. Het resultaat is steeds om trots op te zijn!

Voordelen van Bouwbedrijf van Laar Barneveld

Alle specialismen in huis

We zijn vakmensen met brede ervaring in de bouw en verstand van de nieuwe technieken. We werken bovendien met eigen materiaal. Snel, makkelijk en altijd goed voor maatwerk!

Van A - Z ontzorgen

Elk bouwproject is een flinke onderneming. Daarom nemen we zorgen van begin tot eind uit handen. We begeleiden u met persoonlijke aandacht en werken met elkaar aan een prachtig resultaat.

Correcte medewerkers

Onze verantwoordelijke mensen weten wat hard werken is. Ze zijn eerlijk, nuchter en beleefd en staan altijd voor u klaar. En natuurlijk zijn ze altijd bereid tot stappen extra voor een maximaal resultaat.

Hoge kwaliteit

We kiezen in overleg voor de beste duurzame materialen en slimme technieken. We werken super netjes en maken werk van de kleinste details. Als wij iets bouwen, doen we dat ook echt goed.

Wat wij bouwen

Wij leveren jarenlange ervaring en topkwaliteit in woningbouw. Daarmee maken we elke wens waar, van traditionele woning tot luxe woningen.

_MMK2040_HR

Pluimveestal | Renswoude

Bekijk dit project

_MMK2065_HR

Kalverstal | Lunteren

Bekijk dit project

_MMK1961_HR-2

Modern woonhuis | Ede

Bekijk dit project

_MMK1922-HDR_HR

Woonhuis | Putten

Bekijk dit project

_MMK1871_HR

Bedrijfspand | Barneveld

Bekijk dit project

DSC03394

Kalverstal | Geldermalsen

Bekijk dit project

_MMK1775-HDR_HR

Woonhuis boerderij | Renswoude

Bekijk dit project

20120521_143338

Vleesvarkensstal | Geldermalsen

Bekijk dit project