Over ons bedrijf

U en uw wensen staan bij Bouwbedrijf Van Laar Barneveld centraal. Met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring maken wij uw wens waar, of het nou gaat om een (luxe) woning, stal of bedrijfspand. Dat is bouwen vol vertrouwen.

 MMK0 HR

Slim, efficiënt en goed

Onze gedreven medewerkers blinken uit in hoogwaardig vakwerk. Ze zijn correct, weten van aanpakken en werken super netjes. Ze staan u aan uw zijde met slimme oplossingen en ontzorgen u in het hele traject. Slim, efficiënt en goed.

Als aannemer hebben we alles in huis om uw project te realiseren. Wij werken graag met de beste materialen en technieken. Door de inzet van eigen bouwmiddelen kunnen we flexibel en snel werken. En we letten op de details. Het resultaat is altijd bijzonder en van topkwaliteit. Daar bent u nog jaren blij mee.

Vakmensen in de bouw

IJverig

Wij doen ons werk met toewijding, aandacht en inspanning. We werken hard en netjes en hebben geen 8-tot-5 mentaliteit. Wij zijn er voor u, met korte lijnen.

Flexibel

We staan altijd klaar met aanpassingen voor elke situatie. We zijn maximaal bereikbaar en steeds bereid tot stappen extra.

Precies

We leveren zeer hoge kwaliteit door te werken met de beste materialen en te letten op elk detail. En we zijn altijd goed voorbereid.

Vooruitstrevend

We ontwikkelen onze vakmensen en dienstverlening aan de lopende band op basis van innovaties in de bouw. We durven daarin niet gebaande paden te betreden.

Solide

U kunt op ons bouwen. In het nakomen van afspraken én in het nemen van onze verantwoordelijkheid. We zijn een solide bedrijf met een nuchtere instelling.

Meer weten over wie we zijn en hoe we werken?

_MMK0875_HR

Meo van Laar

meewerkend voorman en eigenaar

DJI_0708_HR-bouwbedrijfvanlaar-barneveld

Henk van Laar

bedrijfsleider/calculator/
werkvoorbereider/eigenaar

DJI_0708_HR-bouwbedrijfvanlaar-barneveld

Erik van Laar

meewerkend voorman

DJI_0708_HR-bouwbedrijfvanlaar-barneveld

Marien van Laar

meewerkend voorman

“Als aannemer hebben we alles in huis om uw wensen te realiseren. Daar bent u nog jaren blij mee!”

Meo van Laar

Heeft u bouwplannen?

We helpen u ook graag aan woning, stal of bedrijfspand voor de toekomst. Met eerlijke en nuchtere adviezen en gedreven, ijverig vakwerk van fijne mensen. En altijd volgens afspraak! Ook nieuwsgierig?