Stallenbouw

Door onze intensieve ervaring in de agrarische bouw realiseren wij allerlei soorten stallen van duurzame kwaliteit. Van kalverstallen, varkenstallen en pluimveestallen tot melkveestallen voor koeien en geiten. Kies net als andere agrariërs ook voor onze topstallen.

 MMK0 HR

Nieuwbouw stal

Voor een volledige nieuwe stal zijn wij de juiste keuze. We begeleiden het hele proces, inclusief advies, ontwerp en uiteraard uitvoering. Met het oog op duurzaamheid en wetgeving bouwen wij stallen die 100 procent kloppen.

Onze nuchtere aanpak is persoonlijk, eerlijk en gedreven. Wij kunnen flexibel en snel werken dankzij eigen vakmensen en materieel. We leveren projecten op volgens afspraak en ook op tijd. U kunt vervolgens weer jaren vooruit met een moderne stal.

Verbouw en renovatie stal

Agrariërs kunnen ook bij ons terecht voor verbouw, renovatie of verduurzaming van bestaande stallen. Met onze flexibele inzet beperken wij de impact op de bedrijfsvoering tot een minimum.

 MMK0 HR

Uitbreiding stal

Wij helpen agrariërs ook met uitbreiding van bestaande stallen. We nemen dan het hele traject in handen en zorgen ervoor dat u gewoon kunt doorwerken.

Ook bij uitbreiding van stallen installeren onze vakmensen naar wens nieuwe duurzame technieken en zorgen ze ervoor dat alles voldoet aan wet- en regelgeving. Daarover geven we eerlijk een transparant advies.

De voordelen van ons bedrijf

Alle specialismen in huis

We zijn vakmensen met brede ervaring in de bouw en verstand van de nieuwe technieken. We werken bovendien met eigen materiaal. Snel, makkelijk en altijd goed voor maatwerk!

Van A - Z ontzorgen

Elk bouwproject is een flinke onderneming. Daarom nemen we zorgen van begin tot eind uit handen. We begeleiden u met persoonlijke aandacht en werken met elkaar aan een prachtig resultaat.

Correcte medewerkers

Onze verantwoordelijke mensen weten wat hard werken is. Ze zijn eerlijk, nuchter en beleefd en staan altijd voor u klaar. En natuurlijk zijn ze altijd bereid tot stappen extra voor een maximaal resultaat.

Hoge kwaliteit

We kiezen in overleg voor de beste duurzame materialen en slimme technieken. We werken super netjes en maken werk van de kleinste details. Als wij iets bouwen, doen we dat ook echt goed.

Wat wij bouwen

Wij leveren jarenlange ervaring en topkwaliteit in stallenbouw. Daarmee maken we elke wens waar, voor elke stal.

_MMK2040_HR

Pluimveestal | Renswoude

Bekijk dit project

_MMK2065_HR

Kalverstal | Lunteren

Bekijk dit project

DSC03394

Kalverstal | Geldermalsen

Bekijk dit project

20120521_143338

Vleesvarkensstal | Geldermalsen

Bekijk dit project