Utiliteitsbouw

Ook voor bedrijfspanden en andere utiliteitsbouw zijn wij de juiste aannemer. De afgelopen jaren realiseerden wij al talloze projecten van topkwaliteit voor uiteenlopende klanten. We helpen u graag snel en efficiënt.

 MMK HR

Nieuwbouw bedrijven

Wij realiseren geheel nieuwe bedrijfspanden. Van advies en schets tot uitvoering en afwerking staan wij u bij met gedegen en betrouwbaar vakwerk. Zo leveren wij duurzame en energiezuinige utiliteitsbouw.

Ook in de utiliteitsbouw hebben wij maximaal oog voor uw wensen en ideeën. Samen maken we werk van het beste resultaat. Door hard werken leveren we projecten volgens afspraak en op tijd op.

Verbouw en
renovatie bedrijfspand

U kunt ook bij ons terecht voor verbouw of renovatie van bedrijfspanden. We gaan tot het uiterste om de impact op uw bedrijfsvoering zo klein mogelijk te houden. We houden ons aan de planning!

Wij gebruiken maatwerk voor de verbouw of renovatie van elk bedrijfspand. Samen met u kiezen we juiste materialen en duurzame technieken. We denken mee in mogelijkheden en altijd met persoonlijke aandacht.

 MMK HR

Uitbreiding bedrijfspand

Als de zaken goed gaan, bent u misschien toe aan uitbreiding van een bedrijfspand. Ook daar helpen we u graag mee bij Bouwbedrijf Van Laar Barneveld.

Samen met u brengen we de mogelijkheden van uitbreiding in beeld. We luisteren naar uw wensen en gaan de aan de slag, van schets tot uitvoering. In overleg gebruiken we de beste materialen en nieuwe technieken in duurzaam bouwen.

De voordelen van ons bedrijf

Alle specialismen in huis

We zijn vakmensen met brede ervaring in de bouw en verstand van de nieuwe technieken. We werken bovendien met eigen materiaal. Snel, makkelijk en altijd goed voor maatwerk!

Het werk van A tot Z

Elk bouwproject is een flinke onderneming. Daarom nemen we zorgen van begin tot eind uit handen. We begeleiden u met persoonlijke aandacht en werken met elkaar aan een prachtig resultaat.

Correcte medewerkers

Onze verantwoordelijke mensen weten wat hard werken is. Ze zijn eerlijk, nuchter en beleefd en staan altijd voor u klaar. En natuurlijk zijn ze altijd bereid tot stappen extra voor een maximaal resultaat.

Hoge kwaliteit

We kiezen in overleg voor de beste duurzame materialen en slimme technieken. We werken super netjes en maken werk van de kleinste details. Als wij iets bouwen, doen we dat ook echt goed.

Wat wij bouwen

Wij leveren jarenlange ervaring en topkwaliteit in utiliteitsbouw. Daarmee maken we elke wens waar.

_MMK2040_HR

Pluimveestal | Renswoude

Bekijk dit project

_MMK2065_HR

Kalverstal | Lunteren

Bekijk dit project

_MMK1961_HR-2

Modern woonhuis | Ede

Bekijk dit project

_MMK1922-HDR_HR

Woonhuis | Putten

Bekijk dit project

_MMK1871_HR

Bedrijfspand | Barneveld

Bekijk dit project

DSC03394

Kalverstal | Geldermalsen

Bekijk dit project

_MMK1775-HDR_HR

Woonhuis boerderij | Renswoude

Bekijk dit project

20120521_143338

Vleesvarkensstal | Geldermalsen

Bekijk dit project